You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Csapj bele a nyárba a barátokkal nálunk!

Együtt lehettek faházainkban prémium körülmények között, de választhatjátok vendégházunkat is, ahol a többi vendégtől jól elkülönülve lehet együtt a társaság. A szálláshoz saját zárt udvar is tartozik, ahol a szabadban bográcsozási lehetőség is rendelkezésre áll.

Ha aktívan töltenétek az időt, tengópálya, tollaslabda, pingpong, lengőteke is elérhető, a környéket pedig bérelhető kerékpárokkal vagy nordic walking botokkal is felfedezhetitek.

Ha nyár, akkor strand, ha strand, akkor vizes élmények! A közvetlen átjárással megközelíthető Zsóry fürdőben csúszdapark várja a csapatot ötféle adrenalinnövelő óriáscsúszdával. Vagy jöjjön inkább egy kis lazulás? Az élménymedence, a szaunapark és a számtalan aromaolajos masszázs csak rátok vár. Este pedig jöhet egy ízletes vacsora, vagy beszélgetés hajnalig.

Nemcsak a kemping és a fürdő kedvez a barátokkal eltöltött felhőtlen pihenésnek. Eger borospincéivel és hangulatos belvárosával, a Tisza-tó biciklizési lehetőségeivel és vízi programokkal csábít. Mindegy melyik vonz jobban, nálunk nem kell választanotok.

Gyertek hozzánk a barátokkal, hogy új közös sztorik és emlékezetes közös pillanatok születhessenek!
Árkalkuláció és foglalás