You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Reggeli
Nincs is annál kellemesebb, mint ha egy finom reggelivel indul a nap. A kempingben több lehetőség is elérhető az ajtó elé készített kosártól a hideg-meleg büféreggeliig, a részletekről a Vendéglátás fejezetben olvashat bővebben.

24 órás recepció
A kemping központi épületeként is funkcionáló panzió épületében recepció várja a vendégeket, ahol a nap 24 órájában rendelkezésre állnak kollégáink.

Állatbarát szállás
Aki kutyát vagy cicát tart, az tudja, hogy ők is családtagok, nélkülük senki nem indul el szívesen még egy hosszú hétvégére sem. Válasszon bennünket, és hozza magával négylábú családtagjait is! Mi őket is tárt karokkal várjuk, a kemping hatalmas, fás területe számukra is ideális.

Zsóry Fürdő
Kempingünk különlegessége, hogy közvetlenül a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában fekszik, ahova vendégeinknek szabad az átjárás. Kedvezményes fürdőbelépő vásárolható a recepción. Így egy kiadós strandolás, wellness vagy gyógykezelés után vendégeink szobáikban pihenhetnek, ahonnan rövid sétával elérhetőek a fürdő szolgáltatásai és létesítményei.

Wifi az árban
Jól tudjuk, hogy ma már egy szálláshely alapvető kényelméhez a nagy sebességű, ingyenesen hozzáférhető vezeték nélküli internet is hozzátartozik. Ezért szálláshelytípustól függetlenül a kemping teljes területén elérhetővé tettük a Wifit, amely így valamennyi vendégünk számára ingyenesen igénybe vehető.

Bográcsozóhely
Tapasztalja meg az igazi szabadság érzését a szabadban főzőcskézés élményével! A nyárhoz hozzá tartozik a finom, szabad tűzön készülő ételek és a parázsló fa illata, és a főzés még jobban összehozza a családokat, baráti társaságokat is. Kempingünkben ez a szolgáltatás is rendelkezésre áll.

Játszótér
A családosokat jól felszerelt játszótér várja a kemping területén, ezen felül tengópálya, kerékpár- és nordic walking bot bérlés, tollaslabda, pingpong, lengőteke, bográcsozási lehetőség is elérhető.