You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Egy biztonságos, hatalmas park tele programlehetőséggel igazi paradicsom a családosok számára. Nálunk egy percig sem kell azon törnie a fejét, mivel kösse le a lurkókat. Többek között jól felszerelt játszótér, lengőteke, pingpong, tollaslabda segít lekötni az energiákat, miközben a szülőknek is jut idejük a pihenésre.

Nálunk tényleg minden korosztály együtt pihenhet. Míg a szülők vagy a nagyszülők a gyógykezeléseken vagy a fürdőben pihenik ki a hétköznapok fáradalmait, a gyerekeket számos gyerekmedence, élményelemekben gazdag csúszdapark várja a szomszédos Zsóry Gógy- és Strandfürdőben. Garantáljuk, hogy az élmények sohasem fogynak ki, érkezzenek egy hétvégére, vagy akár kéthetes pihenésre.

A legkisebbek fedett gyermekpancsolóban vagy sekély medencében hűsölhetnek, az élménymedencében pedig akár együtt is pancsolhat a család, amennyiben a legkisebb gyermekek úszó alkalmatosságot, vagy karúszót használhatnak. A csúszdapark öt különböző hajmeresztő óriáscsúszdával gondoskodik a nagyobbak adrenalinszintjéről.

Ha nem akar a család minden nap vizes élményeket, a Zsóry Liget Camping & Resort**** akkor is ideális választás, hiszen Mezőkövesd adottságai és fekvése kapcsán egy sor kikapcsolódási lehetőséget kínál a környéken. Minden irányban 20-25 perc alatt különleges és emlékezetes élmények várják a vendégeket. A Tisza-tónál például kihagyhatatlan látnivaló a Poroszlói Ökocentrum, és a tanösvényeket is érdemes bebarangolni, de a madárlessel egybekötött csónakázás is tartalmas szórakozást ígér. Mezőkövesden, a Hadas városrészben a Matyó népművészet és hagyományok megismerése is érdekes programlehetőség a kismesterségek megismerésével, de ha kicsivel nagyobb utat is szívesen megteszünk, Eger és környéke is számos izgalmas kalandot rejteget, miközben csupán 20 kilométerre fekszik.

Tervezze hozzánk családi nyaralását, és a gyerekeknek is garantáltan lesz majd mit mesélniük!
Árkalkuláció és foglalás