You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

A Zsóry Liget Camping & Resort**** a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található, ahova a vendégek számára kényelmes átjárás biztosított. A kemping összesen közel 1,5 hektáron kínál csendet, nyugalmat és árnyékos pihenőhelyeket a látogatók számára hangulatos, ősfás parkban, az Ostoros patak partján.

A szálláshelyek között mindenki megtalálja a neki tetszőt, a vendégek prémium apartmanok, panzió, és hangulatos vendégház közül választhatnak. Azok számára pedig, akik a klasszikus kempingezés élményét keresik, sátorhelyek és lakóautó-parcellák állnak rendelkezésre. A szálláshelyek kialakításánál gondosan ügyeltek arra, hogy a kemping és a fürdő szolgáltatásai mindenhonnan kényelmesen elérhetőek legyenek, ugyanakkor mindenütt biztosított legyen a nyugodt pihenés és intimitás a vendégek számára.

A panzió központi elhelyezkedése azért is praktikus, mert a kemping főépületeként is szolgál, ahol svédasztalos hideg-meleg reggeli kérhető. A sátorhelyek a prémium apartmanok szomszédságában kaptak helyet, a park csendes, félreeső, nyugodt szegletében. A park másik, nyüzsgéstől távoli csücskében helyezkedik el a vendégház, ahonnan szintén minden rövid sétával elérhető, ám a csend és a nyugalom garantált.

A családosokat jól felszerelt játszótér várja a kemping területén, ezen felül tengópálya, kerékpár- és nordic walking bot bérlés, tollaslabda, pingpong, lengőteke, bográcsozási lehetőség is elérhető. Az étkezési lehetőségekről a strand területén büfék, az üdülőterületen pedig éttermek gondoskodnak. Bevásárlási lehetőség pedig a kempingtől karnyújtásnyira található.


Álomból valóság – családi kötelékben

Mint ahogy minden szenvedély, úgy a Zsóry Liget Camping & Resort**** is egy személyes élmény alapján született meg, amely évtizedekkel ezelőtt megpecsételte ennek a területnek a jövőjét. A kemping Zsófi, a tulajdonos lánya számára maga a nagybetűs szerelem, így teljesen magától értetődő volt, hogy a Camping az Ő irányítása alatt fog üzemelni. Gyermekként rengeteg különböző olasz kempingben megfordult a szüleivel, még biciklizni is az egyik ilyen helyen tanult meg.

Az ottani sokoldalú tapasztalatokat felhasználva a család, amely elkötelezett a minőségi turizmus fejlesztése iránt, most nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy felépítsék Magyarország egyik legkülönlegesebb prémium kempingjét. Ez a cél most megvalósult: a Zsóry Liget Camping & Resort**** 2022. július 1-jétől többféle szálláshelytípussal, otthonos hangulattal, prémium szolgáltatásokkal fogadja vendégeit.

A helyszínválasztás sem véletlen. Zsóka és János, Zsófi édesanyja és édesapja helyi kötődésűek, itt nőttek fel, a település és a környék minden zegzugát ismerik. Gyermekkoruk meghatározó élményei kötődnek a Zsóry fürdőhöz, fiatalkori, kalandos éveikről pedig egy öreg lakókocsi tudna rengeteget mesélni. Az élet az elmúlt évtizedekben sok mesés városba és országba elsodorta őket, de gyökereikhez mindig ragaszkodtak, és keresték a lehetőségeket, hogy szülőföldjüket a turizmuson és vendéglátáson keresztül fejlesszék és népszerűsítsék.

Álmukat, amely most valóra vált, szeretnék minél több hazai és külföldi vendéggel megosztani.

Legyen Ön is részese a Zsóry élménynek és a család történetének!