You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Kempingünk különlegessége, hogy közvetlenül a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő szomszédságában fekszik, innen rövid sétával elérhetőek a fürdő szolgáltatásai és létesítményei.

A kemping közvetlen szomszédságában, 11 hektáros, gyönyörűen parkosított területen található a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, amely 22 medencével kínál kikapcsolódást, felfrissülést.

A szabadban csúszdapark, hullámmedence, élményelemekkel színesített felnőtt- és gyermekmedencék vehetők igénybe, emellett három különböző hőfokú gyógymedence, szaunavilág, élményfürdő és uszodakomplexum, továbbá gyógyászati részleg is garantálja, hogy minden korosztály jól érezze magát.

Az élményfürdőben többek között pezsgőágyak, hidromasszázs fülkék, csésze alakú pezsgőmedence, nyakzuhatagok, sodrófolyosó, hullámmedence, csúszdák biztosítják a kellemes kikapcsolódást egész évben, emellett feszített víztükrű úszómedencében is sportolhatnak az aktívabb kikapcsolódást keresők.

A szabadban tavasztól őszig ikermedence, hullámmedence, gyermekmedencék, gazdag csúszdapark várja Önöket, a fürdőzés után pedig pihenhet a kellemes napozóteraszon, vagy a játszótéren, a homokos strandfoci és strandröplabda pályákon is kikapcsolódhat.

Kevesen tudják, hogy a fürdő 60°C-os gyógyvize kéntartalmával az első Magyarországon, ezáltal rendkívül hatékony reumás megbetegedések, ízületi gyulladások és kopások, női betegségek enyhítésére, gyógyítására, és segíti a sérülések gyógyulását, ortopédiai műtétek utókezelését. A gyógyvíz jótékony hatása külső és belső gyógyvizes medencékben élvezhető.

Ezen felül OEP támogatással is igénybe vehető kezelések széles választéka áll rendelkezésre (orvosi gyógymasszázs, súlyfürdő, tangentor, iszappakolás, kádfürdő, szénsavkád).

Virtuális séta: https://goo.gl/maps/e6p6GFKiSfs6a9Hr9